Serife57 Kızlar ya bu hemoroid ler nasıl yok olcak nasıl gıdecek , hamıleyken cıktı oylece kaldı ara ara agrı yapıyor
Ozge-ZS Serife57 beslenmenize dikkat edin bol sıvı tüketin klozete oturmayın bir süre çok fazla oturmayın çokta ayakta kalmayın dengeleyin yani sıkıntıda çok etkili onada dikkat edin bide hormonlar çekilince gidiyor ne kadar oldu bilmiyorum ama biraz sabır isteyen bir süreç
Minikprensesinannesi892 Serife57 cogu hamilede karin ic basincinin artmasindan kaynakli oluyormus. Genelde dogum sonrasi kendiliginden geciyor ama benim de ara ara telrarliyor. Ben procto glyvenol diye bir krem kullaniyorum ve aklima estikce 15-20 dakikalik sicak su banyosu yapiyorum. İcinde durabileceginiz sicaklikta suyu bir legene koyuyorsunuz ve içinde oturuyorsunuz ilac kadar etki ediyor bence bir deneyin beni cok rahatlatmisti. Gecmis olsun inşallah hemencecik gecer 🙏🏻
Serife57 Ya ben klozetten baska kullanmıyordum, kullanmayım o zaman normal tuvalete geceyım bol sıvı tuketıyorum yınede bırde böyle deneyım dıkkat edeyım teşekkür ederim
tombikdonerkankasiiskender Serife57 büyük tuvalete çıkarken cam kırıntıları çıkarıyomuş gibi acı oluyo mu veya kanama falan
Elifdm Serife57 dayanabileceğiniz sıcaklıkta suyla folu leğene oturun günde 3 kez çok faydası olacaktır doktora giderseniz ilaç verirler
Serife57 Yok yok hayır , sadece kabız olursam agrı yapıyor onada olmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum
Serife57 Yanı afedersınız mesela ilişkiye flan da arkadan asla gırmıyoruz cok canım acıyor kabızken flan , oturamıyorum sonra . Ama öylece kaldı ne yapsam bılemedım
Serife57 Minikprensesinannesi892 evet ben bunu denemıstım oturmustum sıcak suya bır sure gectı gıbı oldu sımdı yenıden tekrarladı , yınede ara ara yenıden yapayım bunu
Poncikbirii anestod kabiz da ishal de kanama yapıyor biraz biraz 2 yıl önce ishal den sonra çıktı bende 😒 bu ara yeniden coştu bazen hiç olmuyor ama ne güzel