Seymaaa95 Kızlar tarifelere bakarken bi bayanın sütü kaynatp sonra kestirip lor yapıp onu da blenderdan geçirip labne yaptğnı gördüm bunu deneyen var mı? Video yoktu foto vardı emin olamadım gerçekten böyle oluyor mu ben peynirle mayalandğnı bilyodm
Emsa Seymaaa95 o prtik olsun diye yapiyodur bnce hic duymadim suzme peynilre yapiliyor diye biliyorum beyaz peynr fln
Boncuk_ki Seymaaa95 ben yaptım çok güzel oldu. Tam bir labne değilse de lezzetli oldu. Tuzsuz beyaz peynir, tereyağı ve lorla yaptım 😋
Seymaaa95 Oaoa teşekkür ederm☺️ bnde ilk o tarife gördüm labneye benzedi ama gidiş yolu çok farklı olnca bilemedim
Nesrinbek88 Seymaaa95 ben daha önce denedim ama lanne peynir gibi olmadı blendra çekmden zeytin yag koydum biraz labne degil de yogurt gibi oldu
Emsa Seymaaa95 en dogrusu bildigimzden sasmamak labne peyniri cok guzel ztn bu kadr kolay olsa bu kdr lezzetli olmaz diye dusunuyorum
Seymaaa95 Boncuk_ki peynir ve tereyağı olduğu için çok daha lezzetli olmuştur bana çok pratik geldi doğrusu "☺️