Haticekaya1808 Kızlar watsons kartını mağazaya götürüp kime ait olduğunu öğrenme şansım var mı yada başka türlü kartın kime ait olduğunu öğrenebilirim lütfen bana yardımcı olur musunuz çok önemli!
pogacayanakk Haticekaya1808 benim eşimde de vardi gidip saç bakım malzemesi alıyordu belki sizinki de o tarz bir şeyde kullanıyordur. Eğer şüphe duyuyorsanız mağazaya gidin kardeşimin kartıyla karıştı bir bakarmısınız ne isim yazıyor diyebilirsiniz aklıma sadece bu bahane geldi kasiyerlerin de dikkatini çekmeyin gittiğinizde yoksa söylemezler
Haticekaya1808 pogacayanakk kuzum öyle alışkanlığı yok ki yani ordan alışveriş yapacak kadar bakımlı değil bahane güzel aynen yoksa söylemezler teşekkür ederim canım
Saliha03 Haticekaya1808 Watsons sadece kadınların alışveriş yaptığı bir yer değil ki içinizi ferah tutun birşey alacaktır kart çıkarınca indirimli olacağı için kart çıkarmışlardır.
Haticekaya1808 Saliha03 çok bakımlı biri olmadığı için içime kurt düştü gidip ordan alışveriş yapacak birisi değil sorun orda zaten
pogacayanakk Haticekaya1808 rica ederim. İnşallah kendine alışveriş yapmıştır da başka bir şey çıkmaz
Haticekaya1808 Marselinannesi benim kocam Gratis watsons vs yerlerden alışveriş yapmayı sevmez normal marketlerden falan alır ve ben buralardan alışveriş yaparken bile bin ton söylenen birinden Bu kartı bulmam garip .