Sim25 Kubrasolmmaz tam mı oluyor yoksa biraz bolluk varmıdır ? Oğlum Malesef zayıf bir bebek de o yüzden soruyorum ☺️
Kubrasolmmaz Sim25 bize şuan tam oluyor oğlumun ayaklarının üstü çok tombik ondan dolayıda olabilir büyğk almak daha iyi küçük sıkıntı
Kimyageranne123 Sim25 26 aylık kızıma 23 aldım bu sene biraz büyük oldu yani 1 numara büyük bence kalıpları çünkü Nike Air force modelini kullanıyoruz günlük onda 23 giyiyordu kızım igorlarda baya bir boşluk var yani ancak seneye tam olur ama yinede giyebiliyor arada ayağından çıkmıyor
Sim25 Kimyageranne123 22 almam daha mi iyi olur sizce yaz icin ? 26 aylık diyorsunuz cunku ona rağmen büyük geliyorsa
Turunckafam İgoru daha cozebilmis değilim her beebegin ayak parmak ve Taraklı halı farklı oluyor bence . Kızım 19 giyerken 21 no igor aldım tam geliyor şuan ama içini cikarsam tam tamına oluyor. Başka bir ayakkabida viccoda 21 no çok büyük 💆
Betul_88 Asyaveannesi04 18 ay da olabilir biraz boşluk olur ama. ayak yapısına bağlı biraz da tombis falan mi
YeniAnneIstanbul Sim25 Trendyolda istediğiniz sandaleti satan bir saticaya oglunuzun ayakolcusunu yazip beden tavsiyesi isteyin onlar o sandalet modeline gore en guzel tavsiyeyi verir bence