gulay_candemir Merhaba arkadaşlar Fuzul ev e yazılan var mı aranızda Üç yıl önce yazıldım Çıkmıyor çıkmıyor Her ay bekliyorum çekiliş Ama yok Bugün çekiliş vardı Yok çıkmadı 😔 Daha ne kadar bekleyeceğiz Üstteki komşu bıktırdı artık Halı çırpıyor her gün
eserekli_kiz11 gulay_candemir fuzul ev nekadr sure veriyor, bizde eminevimdeyiz bize 30 ay icin garanti veriyor eger 30 ayda cikmazsa 30. Ay onlar kendi veriyor sizde oyle bsy yok mu
mustafayamaninannesi gulay_candemir yıllar önce halam yazılmıştı hangi evimdi unuttum o aldı evini ama yeni çevremde yazılanlar çıkmıyor diyor bize çıksa bile alacağım ev pahalılaşıyor diyor gün geçtikçe inş çıkar size yakın zamanda halı çırpma yada bişey silkeleme sanırım hastalık insanlarda mahallede bir kadın var ne bulsa yaz kış demeden silkeleniyor karda bile nevresimden tutun el bezine kadar nasıl da hışımla bi görsen Allah sabır versin sana
secoz gulay_candemir inşallah çıkar bi an önce benim üstümdeki de her hafta halı yıkıyor balkon camlarım keş gibi oluyor ilk başlarda söyledim ama hala aynı madem asacaksın çağır beni camları açayım öyle as diyorum yok şap şap koyveriyor halıları olan bütün du camlarda siyah cam bişe hemen belli ediyor kendini
gulay_candemir Defalarca uyardık yapma Eğer çırpmak istiyorsan haftada bir gün Ama yok her gün her gün bıktım artık Az önce avukat birini aradım Bu durumda hakkımin ne olduğunu sordum Polisi ara şikayetci ol dedi Aradım 5 saat oldu ne gelen var ne giden Başına böyle bir durum gelio de çözüm bulan Allah razı için yazsın Ne yapmalıyım
gulay_candemir Kiralık ev bakıyorum çok pahalı Bütçemin üç katı Bıktım artık Aranizda hiç mi avukat, savcı, polis yok Allah razı için yazsın
gulay_candemir eserekli_kiz11 Bizde anlaşma üç yıl ama biz ev fiyatları yükseldikçe başka gurup a geçtik onların tavsiyesi üzerine Süre uzuyor sürekli Paramızı alırsak çok fazla kesinti yapılıyor onun için de paramızı almak istiyor eşim
gulay_candemir eserekli_kiz11 Fuzul ev de öyle bir şey yok Arkadaşım yapıldı iki yıl önce Şimdi parasını alıp araba almak istiyor Çok az bir kesinti ile Bizde öyle değil Keşke fuzul ev değil de emin evim e yazilsaydim
eserekli_kiz11 gulay_candemir bizde yazildgmzda gecen sene ev fiyatlari cok iyidi ama malum cok cok artti oyuzden evi birakip arabaya gecicez
eserekli_kiz11 gulay_candemir kayinpedermn evinde oturyorz kira da vermiyoruz ama eski bir bina oyizden ev istedik ama evler 1 trilyondan basliyor resmen
gulay_candemir eserekli_kiz11 Çok şanslısınız Evler çok pahalı zaten fuzul ev çıksa bile almak çok zor Bizim burad aev fiyatları 2 trilyon 500bin
eserekli_kiz11 gulay_candemir ev eski ama ben burda oturmak istemyrm evin plani okadar kötü ki labirent resmen odalari
gulay_candemir eserekli_kiz11 Anlıyorum seni ama insanın ne kadar beğenmese de kendi evinin olamsı çok güzel Bir zaman sonra satıp gönlünüze göre bir ev alırsınız inşallah
eserekli_kiz11 gulay_candemir malesef satilamiyor evlenmeden once yapicaktik bunu satip oyle ev alicaktik ama tapu hisseli tapu esimin 2 amcasiyla birlkte ev tapusu yok arsa tapusu seklinde amcalarda imza vermiyor satilmasi icin, ev tapusuda cikartmaya yanasmiyolar oyuzden satilamiyor
gulay_candemir eserekli_kiz11 Anladım canım Herkesin farklı sorunları var Rabb’im en kısa zamanda istediğimiz hayallere kavuşmayı nasip etsin 🤲