Zeyn0206 Oğlum 6 aylık taneli yiyemiyor boğazına kaçıyor kusuyor korkuyorum siz nasıl alıştırdınız bi fikir verir misiniz
Wanderlust Zeyn0206 ben direk eline vererek basladim o kendisi kopardi buyuk parca aldiysa cikardi degilse damaklariyla ezdi vs o sekilde baslayip ilerledim
eylul19 Zeyn0206 yavas yavas basladım ılk ek gıdaya catalla ezerek verdım.sonra gıt gıde boyutlarını buyuttum kahvaltı vermeye baslayınca da yumurtasını elıne verıp kndısının yemesını sagladım .öyle alıstı herseyı kendısı yemege.
salakmisincemilee Wanderlust eline verebileceği hangi tarifleri yaptonız acaba kızıma ilk günden pütürlü verdim herşeyi şimdi kendisi yemeye alışsın istitorum neler verebilirim 7 ay 27 günlük
Zeyn0206 Wanderlust bugün ekmeği aldı eline bizde bakalım ne yapacak dedik bir iki kopardı sonra kustu yutamadı
Wanderlust salakmisincemilee tarif olarak degil 6.aydan 7.aya tadim yaptirdim havuc/kabak vs haslayip eline verdim kendisi yedi mincikladi kesfetti vs tadimlardan sonra tariflere gectim. Pancake gibi seyler yaptim yine eline verdim o sekilde alisti hic putur sorunu yasamadik.
Zeyn0206 eylul19 ben de ilk bi yayla çorbası vereyim dedim pirinçleri yutamadı baya da pişirmiştim yiyemedi
Wanderlust Zeyn0206 ekmekten ziyade once sebzeleri deneyin ekmek hemen yumusamamis birbirine yapismistir zor gelmistir asla blender veya pure yapmayin catalla ezin en kotu ihtimalle dedigim gibi 6.ayinda direk vererek basladim yiyebiliyorlar endise etmeyin
eylul19 Zeyn0206 suan erken ztn 6 aylık sanırım zamanla alısır yeterkı blender a alıstırmayın.kndı yemegı ogrendı mı hele kı buyuk rahatlık
Haffuse Catalla iyice ezerek ufak lokmalarla devam et… Yemek yedirirken abartili bisekilde sakiz cigne, cignemeyi ogret… Biraz yorucu olabilir😅 Sabirla insaAllah 1 haftaya daha iyi olur, bebeler cabuk ogrenip adapte oluyorlar🥰