Tubis_0 Kızlar bebeğim 2gün yoğun bakımda kaldı sarılıktan dün çıktı hastaneden 2günde alışmış biberona sağıyorum bende mecbur çünkü emmiyor zaten açlık yüzünden oldu sarılığı napıcam herkes ilerde çok zorlanır seni emmezsen diyor başına gelen var mı
ikizprensesannesi Tubis_0 daha yeni tutar sen görusuyor ucunu sütünle ıslat agzına ver tadını aldıkça tutar
Doga1208 Tubis_0 benimde aynı şekilde emzirme danışmanına bile gittim memeyi reddediyor sürekli sağmak o kadar zor ki 😥
Simmomy Ben bunları yaşadım emzirme danışmanı ile görüş lütfen yoksa benim gibi kaç aydır sagar durursun çok zor sagimla beslemek memeye dönsün çok rahat edeceksin
Tubis_0 Simmomy yeni de sarkık oldu yA çok korkuyorum tekrarlar diye o yüzden mecbur emmeyince biberon veriyorum
busra9191 Tubis_0 canım benim oğlumda uzayan anne sütü sarılığıydı ama 1 gün kalıp çıktı yani meme reddiyle karşılaşmadım sık sık emzirerek atlattık inşallah biran önce memeyi kabul eder o şekilde atlatırsınız💗
1kizannesi Tubis_0 o zaman memeye alışana kadar eds yöntemi ile besleyin medikallerde eds satılıyor (6-7 lira) sağdığınız sütten şırıngaya çekinno şırıngayı eds ye takın sonra serçe parmağınıza eds ucunu yapıştırın YouTube da videolar var bakarak yapabilirsiniz bu yöntem meme emmeye benzediği için biberonu unutturur memeyi de sık sık teklif edin öğrenecektir
Simmomy Tubis_0 bak aynısı benimde oldu sarılık gecsin diye biberona alıştı sonrasi benim için kötü günler emzirme danışmanına git lütfen bu işler tek başına çözülmüyor tam da şimdi gitmen lazım mümkünse yarın git görüş erteleme