Btl411 Oyun halısı gerekli mi yoksa gereksiz mi kullananlar varmı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
Deletedmom115 Btl411 Bebeklere aktivite olması konusunda bence alınmalı yani her bütçeye göre var çok pahalı olmasına gerek yok maksat renkleri vs ilgisini çeksin.
FHKK Btl411 Canım ben bim den aldım 1.5 aylık yatırıyorum kendi kendine oynuyor dikkatini çekiyor artık bence sana kalmış ☺
Phtc Btl411 ben aldım çok memnunum,oyuncaklara uzanmaya çalışırken çok keyif alıyor,kendi kendine vakit geçiriyor, ben de gözüm üzerinde olmak üzere ufak tefek işlerimi yapıyorumörneğin çamaşırlarımı katlamak gibi
Mrve_yigit2019 Bebim bebeğim bu oyun halısını sevemedi 5 aylık olcaz piyanolu aldım bende ama asla sevmiyor haz etmiyor ağlıyor onun içinde 🙈
Phtc Btl411 bu arada ben de piyanolu aldım, ses çıktıkça keyifleniyor ayağıyla uzanmaya çalışıyor, tavsiye ederim
missmama Btl411 yeğenime hediye almıştım, oğluma da aldım, tiny love marka. Oyalanması ve gelişimi açısından alınabilir
Mrve_yigit2019 Mutlubebis her bebek bir olmuyor demekki ama sevmesini isterdim en azından o oynarken işlerimizi yapardık 🤣🙈
AygulSina Btl411 ben aldim oglum oturana kadar oynadi hep suandada haliyi cikardin pianosu ile oynuyot yurumeye baslayinca tek pianoyu çıkaricam daha onlada devam eder gerekli bence ben vtech aldim
Gizemnl Ben fisher price ın piyanolu olanından aldım 2.5 aylıktı aldığımızda. İçine yatırdığımda baya 20 30 dk oyalanıyordu. Dönmeye başladıktan sonra asılı oyuncakları çok ilgisini çekmedi renkli halısıyla ilgilenmeye çalıştı. Şu an 5ay 20 günlük piyanoyu söktük bi tek onla oynuyor. Daha çok diş kaşımak için o da 🤦🏻♀️ yani biz öyle aylarca amacına uygun kullanamadık ama benim kızım aşırı hareketli yerinde durmuyor hiç o yüzden çabuk sıkılıyor. Şu an dersen o kadar para kesinlikle vermezdim am işte durur diye aldık. Zaten bu tarz şeyler hep deneme yanılma oluyor. Çok para vermeden ucuzlarından alın bence 🤗
Btl411 Gizemnl 100 TL miş galiba onlardan alcam inşallah durur daha 16 günlük anlamaz amaa biraz büyüsün de