2prenss_annesieliff_ Slm kizlar burasi icin alakasiz ama birsry sormak istiyorum size benm httim turkcell ve 65 tl ye yakin borcum var baska bir operator e gecersem borcum silinir mi acaba ?
Masalserin2019 2prenss_annesieliff_ tabikide silinmez hatta 65 i ödemediğin sürece avukata gidersin silinme die birşey yok borcun sonucta
Kahvegerek 2prenss_annesieliff_ Turkcell borcu yüzünden babam icralık oldu canını alana kadar uğraşıyorlar ödeyince geçebilirsiniz ancak
Rabiaucler 2prenss_annesieliff_ 1 yıl boyunca Turkcell de çalıştım silinmez yılınızı doldurmadıysanız 65 tl üzerine cayma bedeli çıkar ve ödemezseniz yaklaşık 6-7 ay sonra avukata düşüp daha fazla ücret ödersiniz
2prenss_annesieliff_ Masalserin2019 odeycem mecbur da bi arkadasim degistir hattinu silinir dedi de ondan sordun tesk ederim
Payidar 2prenss_annesieliff_ Telsiz kesim ücretimi bahsettiğiniz? Doğru mu anladım? eğer öyleyse silinebilir emin değilim. Ancak fatura borcunuzsa silinmez.
2prenss_annesieliff_ Payidar evt telsiz kullanim ucreti surekli paket yapiyordum ben tl yuklemedigimden oldu bu kadar borc
Payidar 2prenss_annesieliff_ ben kullanmadığım hattımı vodafone’a çevirdim kaç ay birikmiştir o bi ücret ödemedim. Sanırım alınmıyor bir ücret.
Zeynp 2prenss_annesieliff_ borc silinmez hatta uzerine faiz biner bir sure sonra icraik dahi olabilirsiniz.
Erencinarinannesi 2prenss_annesieliff_ benim eşim turkcell de çalışıyor borcun olduğu için zaten seni başka hatta taşıyamıyorlar borcunu ödediğin zaman geçiş sağlanıyor ve ödemezsen icraya kadar faiziyle birlikte yolu var
Seydameva 2prenss_annesieliff_ silinmez kara listeye girersiniz hukuki süreç başlar daha fazla olarak ödersiniz
Seydameva 2prenss_annesieliff_ eğer telsiz kullanım ücretiyse bekler bunun için bi icra gelmez tekrar Turkcell’e geçmek istediğinizde geçemezsiniz omu öder öyle geçersiniz ☺️
NekwaSultan 2prenss_annesieliff_ odeyip hattini kapatman lazim yoksa 3 5 yil sonra bile seni bulabiliyorlar