Annesiballisiii Kızlar 2.5 yaşında ki kızım kabız oldu tuvalet eğitiminde şuan. Duphalac diye bir şurup duydum onu alsam işe yarar mı? Kullanan memnun kalan anneler yardımcı olursa sevinirim ❤️
lceLady Annesiballisiii memnun kalanda var kalmayanda var. Bize yaramadı açıkcası. Kayısı incir hoşaf veya meyva püresi seklınde vermeyi denediniz mi bagırsakları yumusasın
Sedasmsk Annesiballisiii 7 aylıkken kızım kabızlık yaşamaya başladı doktor bizede duphalac verdi ilk bi ise yarıyor gibiydi ama sonra yaramamaya başladı yaparken kakasını artık ağlıyordu suan 12 ayına gircek başka doktor dulcosoft önerdi duphalactan daha iyi dedi Allah razı olsun 3 günü etkisini gösterdi kakasi yumuşadı
Ekvatoral Annesiballisiii tuvalet eğitiminde olduğu için fonksiyonel kabızlık olabilir. Duphalac uzun sürede bağırsakları düzenliyor sanırım. Probiyotik ve posalı gıdalar ilr destekleseniz. Bu ara şeftali i, muz ve armut vermeyin kabızlığı arttırabilir
anestod Annesiballisiii tuvalet eğitiminin ilk haftalarinda bizimde başımıza gelen olay. Yiyorsa her sabah aç karnına kuru kayısı aynı zamanda her gün bir veya iki tatlı kaşığı duphalacla kısa sürede düzene girdi. Döngüyü yakalamak önemli. Onu da duphalacla sağlayabilirsiniz.
Annesiballisiii lceLady yok canım denemedim açıkçası önce kayısı suyunu mu denesem direk ilaca yönelmeden?
Annesiballisiii Sedasmsk 3 gün boyunca kaka yapmadan durabildi mi peki? Kızım poposunu tutup anne anne diye ağlıyor 🤦
anestod Annesiballisiii 5 gün uzun bir süre. Hemen işe yaramayabilir. Bir kaç gün düzenli kullanmanızı öneririm.
Poyrazc Duphalac çok gaz yapabilir. Ben kendim kullandığım da beni mahvetmisti. Dulcosoft var bide onu araştırın isterseniz