Mucizebebegim 2 buçuk yaşında gece uykusuna asla dalmiyor doğdu dogali aynı. Sabaha kadar çocuk bakıyoruz en ufak bi sese uyanıyor çok hassas. Haliyle bizde hiç uyuyamıyoruzBitkisel uyku ilacı kullanmayı düşünüyorum memnun kalan var mı ? Varsa hangi marka ?
Mucizebebegim Taner91_zemine benim kızın sadece gece uykusu düzensiz ve 2 buçuk yasinda kaç damla kullanmaliyim? Her gün mü kullaniliyor acaba ? Kac öğün birde ve ne kadar süre kullanicam?
Taner91_zemine Mucizebebegim üzerinde yaş kaç damla olduğu yazıyor uymadan yarım saat 40 dakika önce kullanıyorsun bence hergun kullanma alışkanlık yapar belki ara ara ver derim ben
Mucizebebegim Taner91_zemine bı kaç gün kullanımda bünye gece uykusuna alışıyor mu acaba yoksa sadece günlük kullanım için mi o gece uykusu?
Adabkc Benim kızım 2.5 yasında onda tam tersi etki yaptı daha cok agladı gece zor gectı dene bi inşllah sende kötü tesir etmez
Mucizebebegim Adabkc denedim ilk gün verir vermez 10 dakika sonrası uyumak istedi uyuttum gece bı kaç saat uyudu güzelce ama sonrasi yine çok kez kalktı gece normal zamanki kalkışı gibi değildi ama sersem gibiydi uyku sarhoşluğu vardı geri yatırması normalden daha kolay oldu yani ama inşallah dahada iyiye gider
edanrr bugün rutin kontrol adına doktorumuza gittik ve gece uykusu için bitkisel bir ilaç yazdı ama henüz almadım eğer alırsam ilk defa deneyeceğim inşallah işe yarar🫣😴😂