01_10-2020 QueenMommm çişi yapıyoruz kaka pek yapmıyoruz 1 2 defa anca kaynanamgil bu çocuk aç diyorlar aç olsa doktorlar kilosuna iyi demez bende şaştım
01_10-2020 Wanderlust ne biliyim ya sürekli ağzına katma isteği var kaynanamgilde aç bu çocuk diyorlar
QueenMommm 01_10-2020 ay şu kaynanalar yokmu benimkide buraya geldiği zaman çocuğu tartiyo kilo vermiş diyo doktor kilosu çok iyi katta biraz fazla bile dedi o hala kilo vermiş diyo
Wanderlust 01_10-2020 kaynanalar komsular cok bilir aman dinlemeyin doktorunuz disinda kimseyi. Bu gelisimsel bir surec her bebek o sekilde
01_10-2020 Wanderlust anlatamıyorsun ki aç bu çocuk aç diyorlar bıktım valla laf söyledin mi suç doktor kilosunu gayet iyi olduğunu söylüyor yok sütüm de iyi ama gel gelelim kaynananın lafı sinirlerimi bozuyor kayınpeder de dahil
Wanderlust 01_10-2020 kafaya takmayin buyutene kdr alakali alakasiz bircok insan yorum yapicak haddiymis gibi o yuzden simdiden o bos sozlere duyarsizlasmaya kendinizi alistirirsaniz rahat edersiniz🌸