Merve_bolat Papatya2636 hiç bir şey eğer içmiyorsa bu doyuyor anlamına geliyor doymazsa daha fazlasını içer doyuyorsa içmez ki
twofruits Papatya2636 10 aylık olacağız bir hafta sonra 120 ml içiyor bazen bırakıyor daha bi kaç gündür 150 ml içiyor zorlamayın ihtiyacı o kadardır kaç saatte bir veriyorsunuz mamayı saat aralığını açabilirsiniz mamayı artırıp
ElSa52 Papatya2636 kız Biz 30 günlüğüz anne sütü veriyorum ama yetmiyor bide üstüne mama içiyor 90 cc bezen 150 cc bile buluyor. Sen yemiyor diye dert ediyorsun ben cok yiyor diye dert ediyorum 🤣🤣
Yusaydef Papatya2636 9 aylık 90 CC ben napayım ya 😂😂 az yiyip sık yiyen bebem var 120 verince kusuyor mide kapasitesi o kadar
Papatya2636 Merve_bolat 30 cc de bırakıyor bazen resmen yenidoğan oldu🤦🏻♀️İçirmekte aşırı zorlanıyorum
Merve_bolat Papatya2636 mama reddi olabilir belki mama + anne sütü olarak mı veriyorsunuz sadece mama mı veriyorsunuz
twofruits Papatya2636 2 saatte bir 90 ml yetiyordur üç saatte bir 120 vermeyi deneyin ama kilo alımı gelişimi yerindeyse içtiği yetiyorsa da sıkmayın canınızı her bebek farklıdır
DurununAnnesiiii Papatya2636 11 aylık kızım 120 içiyor. 150 yi bitiremiyor. Belkide yetiyordur o içtiği
Melek_20 ElSa52 bahsettiğim anne sütü zaten, bebeğim meme emmiyor sağıp veriyorum anne sütünü az alıyor, bazen sütü mü sevmedi diyip mama veriyorum onu da çok az alıyor, aşırı kafa takıyorum bir ayda sadece 400 gr aldı