Elanil 6 aylik bebegim sanirim alt dislerini cikariyor.oldukca kabarmis.Cok fazla huzursuz hangi jeli tavsiye edersiniz?
Esra_noyan Elanil içeriği temiz bebege zarar verecek herhangi bir şey yok ve parmak fırçalar oluyor onlara döküp onla rahatlatabilirsiniz 6 aylık olmuşsa soğan ve karanfil kuru de yapabilirsiniz
Meltemingo Elanil diş jelleri onerilmiyor canim bence jel kullanma ama sen blrsin yinede ben osanit diş topu kullaniyorum cok faydasini goruyorum hemde organik huysuzlugunu falan aliyo fiyati pahali gelebilir ama icinde bir suru topcuk var 4-5 ay gidiyo zaten
sarmaliklahana Elanil tetagil kullanıyorum 2 kutu bitirdik efsane bir ürün. Hem bitkisel hem toz seker gibi direk agzına döküyorum anında rahatlatıyor. Günde 4 den fazla kullanmıyorum ben o bile cok nadir. Ama 6 adete kadar kullanım yapılabiliyor 👍😇
Nurselihiranur Elanil diş jeli hem çıkmasını geciktiriyor hem iyi gelmiyor osanit candır onu çıkarana dua ediyoruz eşimle🥰
Kplnnn Tetagil bi ara zararlı diye piyasadan kalkmış tekrar sürmüşler annemin kuzeni eczacı önermedi hiç. Doktorumuz dencol önerdi ben de kullanmama taraftarıyım ama ağrısı olduğunda veya cok zorlandığında 2 kere kullandım sadece düşünün 7 dişi var
biryazmasali Elanil osanit diş topları kıllandım biraz hafifletyor ama tabiki oluuor yine ağrısı salatalık kemirsin taze soğan bunlar aklıma gelenler