ozlem_3458 Symtkn bende merak ediyorum evde kullandığımız suları kaynatmaya gerek var mı bebek suyunu ne zamana kadar kullanıcaz
Cannsuu Symtkn onu kaynatmaya gerek yok zaten bebeklere gore uretiliyor. bende ogluma direk veriyorum ve cok guzel iciyor tadini seviyor.
suheylam Symtkn Kendi içtiğimiz içme suyundan veriyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür hem bağışıklığı da güçlenir diye düşünüyorum 😊
Rengin ozlem_3458 ben doktorumuza sormuştum. Kaynatınca içindeki yararlı şeylerde gidiyor ayrıca bir bebek suyuna falan gerek yok güvendiğiniz bir markanın cam şişe duyunu direkt verebilirsiniz demişti. Tabi annelere bunu anlatamadığım için hâlâ kaynatıp veriyoruz 😂😂
Fatosumum Suyu kaynatınca mikroplarla birlikte içindeki minerallerde ölüyo malesef o yüzden bebek sularının pH ve mineralleri bebeklere göre üretiliyo. Kaynatmadan verebilirsiniz 😍
busra37 Rengin hiçkaynatmadım aklımada gelmedi arıtma suyundan direk veriyorum hatta bayramda bi kaç kez çeşme suyu bile verdim bişey olmadı şükür 😊
Gamo35 Ben hepsini veriyorum. Fuska almıştım biberonla onu içiyor. Bne şu içerken bardağım ortak( damacana su) birde banyoda duş başlığından gelen suları yaliyor. 🤭
Pelinn Symtkn direk veriyorum bnde hatta artık 9 aylık olduk elimdekiler bittikten sonra bidaha almayı düşünmüyorum çeşme suyunu içiyoruz biz burda onada çeşmeden vermeyi düşünüyorum🙂