Pupis Evet bu saat oldu hep icinde korku kafamda kotu senaryolar ogluma bisey olursa ya balkondan düserse bilmem ne olursa hergunum boyle geciyo galiba hasta oliyorum ben farkinda olmadan her hecengun dahada takintili hâle geiyorum napcam bilmiyorum 😔
Azraada58 Pupis kötü cagırma hep olumlu düşün allah korusun bu düşüncelerin yerine büyüyecek beraber gezicez parka gidicez şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye düşün canım
Fatmaysss Pupis canım onların hep vesvese olduğunu düşün. Şeytan böyle şeyler aklına düşürüyor ki seni işinden gücünden uzaklaştırıyor. Düşünceni gelip geçici olarak düşün bugün bunu takarım yarın suda boğulur mu acaba diye takarım diye düşün bunlar hep gelip geçecek beynimizden.
zynn Pupis yani bence bir uzmanla gorusun cunku kendiniz halledememissiniz, hani bi olay yasasaniz da akliniza ondan dolayi korku gelse dicem de oyle bir sey de olmamis
Azraada58 Pupis ozman bir uzmanla görüşüp kafandakileri atman lazım canım onları boşaltmadıgın taktirde hep aynı düşünceleri takar durursun
Ecoo Balkona koruma telli gibi biseyler satiliyor onlardan al camlarada kilit tak icini rahatlatacak önemler al belki rahatlarsin