Alparslan616161 Anonim81 ben değilim cnm post sahibi o sorduda Bnde kullanyrm sadece mama demek istedim
Cagan-Atam Benim oğlum 2,5 aylık 3 hafta oldu meme reddi olalı yani hemen hemen 2 ay kadar emzirebildim. Sağarak vermeye çalışıyorum ama çok azaldı 2 günde bir anca 70cc falan çıkıyor iki göğsümden. Mamayla büyüttüğüm için çok üzgünüm ve vicdan yapıyorum 🥺
Anonim81 Cagan-Atam benimki nerdeyse hiç emmedi 😂 sağıp verdim uykusunda verdim ama red yaşadık artık sürekli emmediği içinde kanallar daraldı. Evet bende çok suçlu hissediyorum kendimi özellikle hasta olduğu zaman ama yapabilecek bişeyimde yok. Anne sütü alsa daha iyi ama mamada zehir değil. Elimizden gelip süt vermiyo değiliz. E herkes emzirme danışmanlarına parada veremiyor. Mama vermek seni daha az anne yapmıyor yani. Bunları bildiğim halde suçlu hissediyorum çünkü öyle dayatıldı hep psikolojik olarak. Çıkan ne kadarsa geldiği kadar ver. Üzülüp vicdan yapıp bebeğini huzursuz etme 🤗
Zhrrl Cagan-Atam oğlum 2 aylık olacak birkaç gün sonra, doğduğunda 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı onun için meme reddi yaşıyoruz ben 2 hafta emzirebildim sadece.. emmeyi bıraktığında 3 haftalıktı. çok çok üzüldüm ama insan alışıyor her çocuk emecek diye bir şey yok diye. Ben de sağıp veriyorum oldukça azaldı sütüm sizin gibi mecbur mama takviyesi yapıyoruz. Elimizde olan bir şey değil bu onların sağlığı için uğraşıyoruz canınızı sıkmayın az da olsa biriktirip vermeye çalışın o da kardır bebişlerimiz için 🥲 ve hangi mamayı kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim? Memnun musunuz
Cagan-Atam Zhrrl sma comford kullanıyorum kesinlikle en iyi mama tavsiye ederim hem gaz da asla yapmıyor☺️