ozkurt26 Kızlar bebeğim hiç durmuyor yaaa, bı bakınayım yok hep kucak 2 aylık bari kanguru alalım dedik çare olursa önerir misiniz? Uygun olanlardan kullandıgınız oglumda solomombaby almıştım acayıp ucuk cokta kullanmamıştık
Anonim81 ozkurt26 gir dolap yada gardrops uygulamasına 2.el al bence. M oturuş şekli olanları tercih etmelisin omurga sağlığı açısından. Babybaroosh diye bi marka var o çok güzel kullanıyorum memnunum. Sling veya babaslingde işine yarabilir. Kullanım şekli youtubeta falan var.
Merve_35 ozkurt26 boroosh baby var elimde ilgilenirseniz hiç kullanılmadı ilanlarda var bakabilirsiniz
Merve_35 Btl_sn Btl_sn aşınma yok orjinali öyle dediğim gibi hiç kullanılmadı Trendyol dan alınmıştı bakabilirsiniz oraya da.ayarlanabilir olduğundan dolayı öyle sanırım
Merve_35 Ayselmiros 400 olur hiç kullanılmadı tertemiz sadece yağmurluk olan aparatına bakalım derken çıtçıtlı yeri çıktı onu da yaptırdım.vizon rengi hangi ildesiniz?
Merve_35 Btl_sn benim kullanma fırsatım olmadı ama netten araştırırsanız çok tercih ediliyor ayarlanabilir olması,kumaşı felan çok iyi 👍🏻