Almondeyed kbra_kaan25 daha 8 aylık gece yemek verseniz sindiriyemeyebilir mamayı veya memeyi bir şekilde alanilse çok iyi olur
Hanifee1_ kbra_kaan25 ben pirinç unu veriyorum 9.30 yatiyo 8 felan pirinc unu az biseyde pekmez yapip yediriyorum sen pirinc ununa cicibebe muz felanda ekleyebilirsin ozaman daha tok tutuyo
Tweetyy kbra_kaan25 bebeğinizin bu aylarda ana besini anne sütü veya formul suttur. Hic mi kabul etmiyor formul sut? Marka değiştirip deneyin?
Anonim81 Hanifee1_ cicibebe tarzı hazır ürünler bebekler için zararlı kullanıyorsanız bilgi vereyim dedim. Bir çocuk doktorunun paylaşımında görmüştüm.
Hanifee1_ Anonim81 hipin kullanıyordum canim şekersiz 🙏 artik sevmiyo zaten karisim yapinca sadece princ unu yiyor
Bellatrix kbra_kaan25 Siz ben olabilir misiniz bnmde oğlum bu zamana kadar uykuda emerek geldik ama son 4_5 gündür uykuda da emmek istemiyor 1_2 dk da bırakıyor mama biberon asla içmek istemiyor ne yapsak ya inşallah bırakmaz tamamen 😞
YeniAnneIstanbul kbra_kaan25 kasik biberonla mamaya agzina verebilirsiniz. Maternicup diye bir marka var kullanisli ve her bebek kabul ediyor