Nehirbebe Serra23 Serra23 Bebeğim 3 ay 10 günlük 3 4 gündür sarı olan kakası yeşile döndü . Araştırdım normalmiş . Çok sulu ya da çok katı olmadığı için endişelenicek bişey görünmüyor. Sadece anne sütü alıyorsa anne sütünün yağı azalmıştır diye yorumlarda okumuştum o da kakasının rengini değiştirebiliyormuş
aysenrrklm Serra23 bizimde hiç açık sarı olmadı hardal sarısı ve yeşil tonlarında devam ediyor gittiğim birkaç çocuk doktoruna gösterdim normal olduğunu söyledi
sheyda9191 Serra23 kanlı ve mukuslu olmadığı sürece sorun olmadığını belirtiyor bana her seferimde doktorumuz. Anne sütüyle beslenirken parçalı sarımtrak ve bazen yeşildi, sadece mamayla besleniyor şu an mesela her zaman yeşil ve sulu.
Acabaymelike Serra23 çünkü bebek sadece ön sütü emiyor bir memeyi sonuna kadar emzirmeye çalışın yağlı ve kilo aldıran kısmı sonudur
yorgunanne28 sheyda9191 3 ay 10 günlük oğlm mama degistirmistik (sadece mama ile beslenıyor) yeşil ve sulu kaka yapmaya baslamstı. Doktoruna sordm mamayı hazmedemiyordur eskı mamasına dönün demişti. Aptamile donunce hemen sarıya dönmüstü kakası.
sheyda9191 yorgunanne28 bizde gelişimi gayet iyi bir sorun yaşamıyoruz. Demir ilacı da kullandığımızdan ötürü değişim yapıyor vücutta tabi.
Mihrimahim16 Gayet normal ve sağlıklı kaka korkulacak bir durum yok annesi ☺️ bağırsaklar güzel sindirmiş o yüzden
Ozlemkocak Benim bebeğimde 3 4 gündür sulu ve mukuslu kaka yapıyı doktora götürmeli miyim ilk bebeğim
pnr515 Serra23 bebeğim 18 günlük topuk kanı aldırmak için aile hekimliğine gittiğimde sordum yeşil kakayi. Üşüttüğü zaman yeşile döner kakası demişti. Bende hava çok sıcak diye şapka takmiyordum. Şapkasini ve çorabını eksik etmeyin dedi.