Saliha03 Bugün taaam 6 aylık olduk doktorumuzun önerilerini biliyorum fakat sizin bilgilerinize de ihtiyacım var nasıl başladınız neler yaptınız hadi sohbet edelim 🤞
EmirMom Saliha03 ben ilk yoğurt ile başladım sonra kabak havuç patates elma şeftali muz kayısı gibi yiyeceklerden püreler verdim 6. Aydan sonra kahvaltı ve çorbalara geçtim 😌
Sedacyln Saliha03 6 ay 8 günlüğüz canım 1 hafta önce geçtik ek gıdaya önce kabak verdim 3 gün sonra kendi yaptığım yoğurdu verdim. Patateste denedik yarında kavuç vericem sonra meyvelere geçicez😂
Saliha03 EmirMom Bende yoğurt ve yumurtayı aradan çıkarttım 😊 Kabak yada havuçla başlıyım diyorum 3 gün kuralı ile mi ilerlediniz
Sedacyln Saliha03 kabaktan pek memnun kalmadı😂 öğüre öğüre yedi ama kusmadıda zaten bir çay kaşığı verdim. İlerleyen zamanlarda kabak çorbasıyla falan sevdiririm herhalde kabağı😂
Saliha03 EmirMom Bende yumurta ve yoğurtta yaptım 3 gün ama diğerlerine sadece 2 gün ilerliyim diyorum kabağın havucun ne gibi bi alerjisi olur bilemiyorum ama tabi
Saliha03 Sedacyln Ya şöyle sarımsaklı yoğurtlu kızartması olmadıktan sonra haşlamasını bende sevmem napsın çocuklar hahah 😂