amansallagitsin Kubralya1 emzirmeden dolayi kilo alimi dusuyor emzirmeyi birakirsaniz kilo alimi olur
ahannelik Kubralya1 ah ah buraya bu sikayetten bu kacıncı post kim bilir.. hep bi umutla bakuyorum belki bende faydalanırım ama yok bende 48 kiloyum diyetisyenlede ilerledim naptımsa boş daha cok kilo verdim alacagıma yapımız bu demekki 💔
SedaEliz ahannelik ben yüzme ile aldım 47 49 gidiyordum yüzmeye girmeden önce yemek yiyordum çıkınca tekrar yiyordm oylelikle 53 oldum 56 ile hamile kaldım 73 ile doğurdum 60 kiloyum şuan 4 aylık kızım var bide böyle deneyin
anestod Kubralya1 önce dahiliyeye gidin genel çaplı bir kan testi yapar. Bu kiloya kesin mama verir. Mamalar kilo aldırıyor fakat aynı zamanda diyette yapmak gerekiyor. Diyetisyenin listesine uyarsanız kilo alırsınız. Öğünleri sık tutup bol kalorili yemek gerekiyor.
Acemibiranne17 Bende 2 ay önce 56 kilo ile doğum yaptım 46 ya 1 haftada tekrar düştüm. Bebeğimi kucakta sallayarak uyutuyorum sırt ve bel ağrısından duramıyorum, kiloda alamıyorum malesef.