SabahGunesim Bebeğim 2 buçuk aylık ve son 4 gündür akşam 9 da uyuyup sabah 5 e kadar uyanmıyor. Bu bi sağlık sorunu göstergesi mi 😒
Mervesenolmertt SabahGunesim emmek icin uyaniyorsa bi sikintisi yoktur bir aya kalmaz cok ararsin bu günlerini bnmkide oyleydi ve yaklasik 2 aydir hersey ters düz oldu anın tadını çıkar bnce 😂
hellomom SabahGunesim normaldir, acıkırsa uyanır. 3 ayda zaten gece açlık şekerleri 10 saatte düşmüyor, 4 ayda 12 saate çıkıyor. Siz uyandırırsanız alışkanlık yapar hep uyanmaya baslar.
Mahinursmr SabahGunesim bence sakın şikayet etme düzenini bozma bırak böyle alışsın kızım 9,5 aylık saat başı kalkıyor çıldırmak üzereyim o 2-3 aylık zamanlarını cok arıyorum 🤦♀️
Mahinursmr SabahGunesim bence sakın şikayet etme düzenini bozma bırak böyle alışsın kızım 9,5 aylık saat başı kalkıyor çıldırmak üzereyim o 2-3 aylık zamanlarını cok arıyorum 🤦♀️
Deletedmom0510 SabahGunesim benim bebegimde 2.5 aykık geceleri kendi uyansın demişti doktor sen uyandırma demişti en fazla 5 saat uyuyo sonra kendi kalkıyor
Sibel0637 SabahGunesim 10 11de yatar sabah 6 7 gibi kalkar benim kızımda sorunu yok tombalak bir bebek gece yatarken emziririm yada mama veririm sabaha kadar mışıl mışıl uyur kendim kaldırmıyorum bende alışmasın uyku bölmeye böyle devam 🤭😁
Muemruvte Bebeğim bir buçuk aylık İlk defa 5 saat uyudu ama öncesinde 6 saat uyumamıştı. Sizce normal mi beni çok endişelendiriyor