Merosat Oğlum 11 buçuk aylık 1 haftadır saçlarımızı çekiyor hep, hayır dedikçe gülüp daha çok yapıyor. Nasıl vazgeçiricem yada nasıl bir tepki göstermem gerekir?
Angel00 Merosat 9 aylık ister istemez sesimi yükseltiyorum canımı acıtıyor bıraktıramıyoruz. Bıraktığında da avucunda yolduğu saçlarım olmuş oluyor.
momybaby Merosat bnce tepkisiz kalip elini cekmek lazm baska bi seye ilgisini çekerek tabi. ben neye tepki göstersem onu daha cok yapiyo misal. oyun kuruyor kendine sonra. mesela gecenlerde eline bi sey alip duvara vuruyodu. tepki gösterdigimize pisman oldk daha cok yapmaya ve gulerek yapmaya basladi. kumandayi aldığında ver oglm dusurme bozulur diye aliyoduk elinden. smdi alip kaçıyor onu kovalayalim diye mesela😂
Irmakprensesinannesi Merosat kızım 8 aylıktan beri hep öyle oyun zannediyor hayir dediğimde hep güler ama ısrar etmez ama 1 saat snra aklına gelirse yapar 1 yas 11 günlük halada aynı saç buldumu yakalarsa çeker o yüzden saçlarımı genlde topuz yaparım
sarilokumumm Merosat tepki verdikçe daha çok yapıyordu oğlum dikkatini dağıtıyordum hemen bıraktı zaten saç çekmeyi
Merosat Angel00 Oğlumda öyle canım çok yanıyor, elinde hep saçlarım kalıyor başkasında yapmaya başladı huy edinmesine korkuyorum
sarilokumumm Merosat tabi ki verdim hayır yapma vs her defasında söyledim ama devamlı gülerek devam ediyordu bende artık dikkatini dağıtmaya başladım
kuzeyyildizi_ 8 aylık bebeğim benimde öyle saçımı çeker babasinin sakalını falan çeker vurarak oynar. Kendine bile vurur ne yazikki tepki verince oyun sanıp daha çok yapıyorlar canımız yanınca ister istemez tepki veriyoruz 6 buçuk aylıktan beri böyle nerdeyse
Merosat kuzeyyildizi_ Önceki aylarda yapıyordu ama hemen unutmuşyu heralde bu sefer ay falanmı dedim naptım unutmuyor
kuzeyyildizi_ Merosat olabilir bı ebede görmüştüm tepki verirseniz henüz bilmedikleri için oyun zannedip yapmaya devm ediyorlar tepkisiz kalır görmezden gelir dikkatini dagitisaniz yapmazlar demişti