Zerazehhra 2broherts Yaşamadım ama her gün avuç içi kadar kuzu kıyma yedirin Haftada iki kez kuzu ciğeri her gün yumurta peynir yoğurt yedirin. Çok faydasını görürdünüz
livanurvealpinannesi61 2broherts bizim de düşüktü doktor B12 eksikliğinde iğne daha etkili damlalar pek etki etmiyor demişti.. 4 kutu dodex iğne kullandık biz.
leyi 2broherts bizimde düşük aglarken katilmasini emeklememesini ten renginin soğukluğunu buna bağladı
Asya_Nesli Merhaba bizimde b12miz düşük çıkmıştı 9 aylıkken damla verdi doktor 3ay kullan dedi size yazmadımı bişey b12 düşük olunca iştahta azalma oluyormuş çocukta
2broherts Verdi ocean b12 bugün kullanmaya başladık. Zaten yeni hastalık atlattık ondan iştahsızlık var
amansallagitsin 2broherts sprey seklinde kullaniyorum direk agzna nrmlde dil atina sıkmak dha etkili tbi ama bebeklerde zor bi durum
Ozlemyldz06 2broherts bize haftada 2 damla olarak kullanmamizi soyledi eczane de yarim fis dedi gunde 2 cok gelmesin
amansallagitsin 2broherts damla ile brz zor oluyor ama bzm doktorumz ztn sprey seklinde kullanmami onerdi bi sprey 3 damlaya denk geliyor
2broherts livanurvealpinannesi61 İğne kullanmayalım dedi .ocean b12 verdi dün başladık ama damla olarak zor oluyo sprey olarak devam edicem.
2broherts Ozlemyldz06 Biz 1 hafta hergün 2 damla olarak başla dedi Sonraki hafta 3 2 1 diye devam et dedi . Zararı olsa söylemez herhalde
livanurvealpinannesi61 2broherts damla çok etki etmiyor diye bize doktor iğne yazdı doktor kaşıkla ağzına döküyordum.neden iğne yazmak istemedi ki damla kullanan çoğu kişi değeri düzelmedi diyor..
Mavilii livanurvealpinannesi61 igneyimi ağzına dokuyorsunuz? Bizde kullandık igne ama kas içine uygulamislardi hep. Hic ağızdan kullanın falan diyen olmadı
cydcvk Mavilii bizde dodex iğneyi ağızdan kullandık kızım çok zayıftı belki ondan yada etkisi daha yavaş olsun diye mi tam bilmiyorum ama ağızdan dodex kullandıktan sonra ocean geçtik
Mavilii cydcvk ben hiç duymamıştım ağızdan kullanildigini. Ocean bizde kullandık ama pek Bi faydası olmadı bize