Bircicekannesiii Kızlar demin bebeğimin kakasında bir minnacık su damlası kadar kan gördüm ama yok denecek kadar su damlası gibi ne yapmam lazım yada bişey yapmam lazım mı 3 aylık olacağız ?
Defne3347 Bircicekannesiii benim bebeğim de 3 buçuk aylık neredeyse 15 gündür bizde de var bu durum süt ürünlerini kestim doktora gidene kadar ama ona rağmen hala devam ediyor nokta şeklinde görüyorum
Bircicekannesiii Haffuse Ne alerjisi olur bilmem ama süt ürünleri konusunda tüketmiyorum canım onun dışında da bilmiyorum bakalım takip edeceğim inşallah 🥲
Bircicekannesiii Defne3347 Süt ürünleri tüketmiyorum canım hele şu sıralar hiç yemedim takip edeceğim bakalım 🥲
Haffuse Bircicekannesiii sut urunleri degil sadece biliyorsun di mi?.. Beyaz et,yumurta ve dana eti de yasak ve renki sebze meyveler🥲
Bircicekannesiii Haffuse Şaka bi yana da yani şimdi bugün olduğuna göre kakada kan yani yediğim bişeydense bu saydıklarının hiçbirini yemedim yani onu düşündüm de yemeyle alakası var mı diye şuan
Haffuse Bircicekannesiii ama bebeginin kendini toparlamasi icin zaman lazim… Yaklasik olarak 8.10 gun yememis olman gerekiyor kanin kesilmesi icin… Bu saydiklarimdan herhangibirini yememen lazim ama… Et falan yediysen de olabilir… Sadece kuzu yiyebilirsin😓 Ben bu soyledigimden de daha siki diyet yapiyorum 6 aydir🤣