Deletedmom_45 Kizlar aranizda soguk kahve yapan elbet vardir postlardada görüyorum bana ayrinitili bicimde anlatir misiniz guzel tariflerinizi 🥰🥰😍😍♥️♥️
Deletedmom_36 Deletedmom_45 Ben 2 tatlikasik granur kahveyle 1 tatli kasigi seker goz karari sutu blendirla kopurtuyorum.Bardaga birkac buz uzerine yaptigim Kahve uzerinede aoguk sutu dokuyorum bu kadar😋😋
Megututu Deletedmom_45 ben nescafe ve sütü kavonozda çalkalıyorum içine buz atıyorum pratik yöntem ahdhdhd
Benisahtesevme2 Deletedmom_45 anlatayım çiçeğim 🌸 Granül kahve bır tatlı kaşığı bardağa koy Uzerıne bıraz sıcak su koy ama kaynar olmasın Onu güzelce karıştır Şeker kullanıyorsan o aşamada ılave et Istedıgın kadar buz Vee uzerıne soguk süt ☺️ Sütü köpürtüpte o şwkılde kullanabilirsin🙈
cahillesohbetikestim Deletedmom_45 bir tatlı kaşığı granül kahveyi biraz sıcak suyla eritiyor ve bir tatlı kaşığı da şeker ekliyorum blender da sütü iyice köpürtüyorum hepsini karıştırıp buz ekliyorum. Aynı işlemi kavanozda yapanlarda var hepsini kavanozun içine koyup hızlıca karıştırınca da aynı şey oluyor. 🥰🤭
Tubasahra Deletedmom_36 Ben boyle yapiyorum. Deletedmom_45 Bi de kahveyi cozdurup donduruyorum.Kahve buzlari oluyor uzerine süt ekleyip iciyorum oda guzel oluyor.
Deletedmom_45 Deletedmom_36 canim cekti vallahi afiyet olsun 🥰 bu arada her bizdolabini actigimda nickin geliyo aklima 😂 yumurtaliktakilimon bendede mevcut 😂😂
Deletedmom_36 Deletedmom_32 😋ay bu da harika olur mantikli bunu misafirlerime yapiyim sunumlu munumlu guzel gozukur😁😁
Deletedmom_45 Benisahtesevme2 balimmm cok sagol 😘😘 sicak su ile hic yapmamıştım farkli geldi gozume valla bunu denicem hatta paylasirim 😂💜💜🌸
Deletedmom_36 Tubasahra Evet bu sekilde de duydum ama yaomadim bir arkadasim turk kahvesini buz kuplerine dokuyor yapiyordu ama malesef onu begenenedim
Deletedmom_28 Deletedmom_45 ben hep granül kahveyle yapıyordum ama bi kaç gündür bu Starbucks toz kahvesiyle deniyorum aşırı iyi oluyor ilk önce çok az suyla çırptım kahveyi sonra buz köpürttüğüm sütüde döküyorum mükemmel 😅
Kupelikiz_1 Deletedmom_45 bir bardak süt Bir yemek kaşığı vanilyalı dondurma Bir tatlı kaşığı granül kahve Bir çay kaşığı şeker Bir küp buz bızzzttt ☺️