birannebirmelek Daha önce bu siteden hiç alışveriş yapmadım. Güvenilir mi acaba buradan alış veriş yapan var mıı ?
Birkedibirbebekkkk birannebirmelek evet yapiyorum daha bugun melissa&doug tak cikar sticker kitabi aldim ogluma. Piyasadan daha uygun ve ilk alisverise 50 tl indirim veriyor. Gecen ayda kedi mamasi aldim hicbir sorun yasamadim kargo da hizli ☺️
pofuduknuriye birannebirmelek ben Almanyadayım sadece onu kullanıyoruz genelde burda o kullanılıyor Trendyol gibi bişey
birannebirmelek Hepinize teşekkürler bende kızım için bir kaç oyuncak alacağım da diğer yerlere göre çok daha uygun geldi 🙂
Song Merhabalar ben de Amazon’dan airfry almayı düşünüyorum ama bir sorun olduğunda bizim muhattap olacağımız firma hangisi oluuor
Deletedmom_109 Song eğer amazonsa satıcısı amazon. Prime üyeyseniz zaten kolay bir şekilde hallediyorlar.
Miniminnak22 eserekli_kiz11 kubusdiyebiri birannebirmelek tarcinnn Song Kızlar ben ilk defa alışveriş yapıcam Amazon dan. Ama bir türlü ödeme yapamıyorum. Ödeme yöntemini güncelleyin diyo sürekli. Güncelliyorum tekrar aynı. Bi müşteri iletişim numarası falan da bulamadım. Bana yardım edin pls
tarcinnn birannebirmelek neredeyse en güvenilir site. Bir kere iade talep etmiştik 30 liralık bi üründü. Ürün sizde kalsın dedi parayı iade etti 😂😂
birannebirmelek tarcinnn benim aldığım ürünler de geldi sapasağlam güvenilirmiş gerçekten ve oldukça uyguna yakaladım 😃
kubusdiyebiri birannebirmelek bildiğim en en hızlı teslimat yapan alışveriş sitesi. Gece bile sipariş verseniz sabah erkenden iletirler
Pol34 Miniminnak22 bir şeyleri yanlış yazmış olabilir misiniz kontrol edin. Genelde yanlışlık olunca kabul etmiyor