Makasal Küçük bir kutu yapmak istiyorum ona. Ama ne alınmalı bilmiyorum defter mesela telli mi alayım kaç yapraklı filan isterler bilmiyorum küçük defter mi büyük mü. Başka ne alabilirim elinizde liste varmı
Mrs_Mert Makasal defter olarak bilmiyorum ama ilgisini çekecek kalem kutusu, figürlü kalemler, silgiler hoşuna gider diye düşünüyorum. Bizim bile hâlâ ilgimizi çeken kalemler oluyo 😄 ödev yazdığımız küçük not defterleri oluyordu belki öyle bişeyler olabilir. Aklıma farklı bişey gelmedi
limonkolonyasi Makasal renkli kalemler ,kuru boya ,pastel boya, süslü kalemler v.s oluyor kalemler kutusu, kokulu silgi ,okul cantası suluk gibi ihtiyaç olacak şeyleri alabilirsiniz
Makasal Mrs_Mert evet bende çok severim süslü kalemleri 😬 hiç okula çocuğunu gönderen arkadaşım da yok ki sorayım ne lazım oluyormuş diye en azından ihtiyacını karşılar 🤷🏻♀️
Mrs_Mert Makasal benim de yok hiç bilgim olsa biraz yazardım ama okula, öğretmene göre de az çok değişiyodur bence. İnternetten temel ihtiyaçlara bakabilirsiniz belki oradan da bişeyler gelir aklınıza