Hicrann Merabalar bebeğim 8,5 aylık ama pek ek gıda yemiyor yani az az yiyor dün doktor gerekiyorsa saatlerce aç bırakacaksın dedi 6-7 saat aç bıraktım ama yine yemedi emdi çocuğu bu şekilde olan var mı
livanurvealpinannesi61 Hicrann öyle şey olur mu ana besini anne sütüdür 1 yaşa kadar eline falan verin yemiyor mu yinede.
FatmaEla Hicrann ana öğün biryaşına kadar anne sütü ek besin yanına meyve sebze ne tadarsa ağzına ne kadar girdi midesine gitti mi diye düşünmeyin ve bu kadar saat 8 aylık bir bebek aç bırakılmaz doktorunuzun yaklaşımı çok yanlış
Deletedmom_61 Hicrann sanırım dünkü postunuza yazdım doktor yanlış yapmış banada dediler aç bırak yer asla yemiyor sadece emiyor 9 ay 6 günlük sadece tadına bakıyor bu kadar
Ayazmom1 Hicrann eline verip kendisinin yemesine müsaade ettiniz mi hiç benim oğlum kendi yemeyi seviyor bende eline veriyorum peynir yada meyve gibi besinleri
Hicrann FatmaEla Öyle tabiki ama az yiyince sadece anne sütü de yeterli gelmiyor. Geceleri sık sık uyanmaya başladı.
Matildaa Deletedmom_61 aynı yaşta kızım var. Zorla yediriyorum. Kandırıp veriyorum. Mesela salatalık kemiriyor. Onu çekip kaşığı dayıyorum 😁 sütüm az. Doyurmuyor. Ek gıda şarttı
Hicrann Deletedmom_61 sütüm yetmiyor artık. mama denedik içmedi en azından gece biraz tok tutarsa diye ama içmiyor. Bende neyi severse onu yediriyorum.
Hicrann Ayazmom1 Ayazmom1 eline sürekli bişeyler veriyorum aslında hazırladığımda meyve yemediyse meyve veriyorum biraz yiyor biraz atıyor işte