Tinymom Kızlar güzellik merkezinde çatlaklar için işlem yaptırıp da memnun kalan var mı . Doğumdan kalan çatlaklarım var canımı sıkıyor biraz 😄
Aayse32 Tinymom 10 gün önce Dilan Polat’ta yaptırdım sıfır iyileşme yarın görüşmeye gideceğim çok mutsuzum ☹️
bglm Tinymom ıstgrmda seda altın catlak bakım kremi ve oncesı sonrası paylasımları ve baya azalma oluyormus trndyol yorumlarında iyi bakabılırsınız
Simayelisa Aayse32 ya gerçekten mii 😥😥 Dilan polattan çok fazla umitliydim oraya gitmeyi dusunuyordum 🥺
Aayse32 Simayelisa bende çok umutluydum açıkçası ama hiç bi iyileşme olmadı hatta görüştüm cok şaşırdık falan dediler ev devam ürünleri bitince tekrar bakalım bi iyileşme olmazsa memnun ayrılmanızı isteriz bi çözüm buluruz falan dediler
halamidagakaldirmislar Peki öncesinde doktor muayenesi oldunuz mu, şahsen ben doktor direktifleri doğrultusunda tedavi olmak istiyorum güzellik merkezlerine nedense güvenemiyorum
Aayse32 halamidagakaldirmislar evet muayene oldum çatlakların henüz beyazlaşmamış araştırıp bi yere gidebilirsin rahatsız oluyorsan dedi doktorum en güvenilir DP merkezi geldi ama malesef bi gelişme olmadı
halamidagakaldirmislar Aayse32 yakın zamanda bende doktora gideceğim fakat benim artık beyazlamaya başladılar bakalım bana ne diyecek