Yusufum0633 Kızlar bebeğimin elleri ayakları soğuk ama kafası yanıyor ölçüyorum 37,5 çıkıyor ne yapsam düşer öksürüyor bide inliyor gibi sesler çıkarıyor yaşayan varmı bunu
Kuzeymomss Yusufum0633 covit olmuş olabilir mi? Aynı durumu yaşadık, hastaneye gittik evde ölçtüğümüzde 37.5 falandı orada 39 çıktı ve pozitif çıktı. Dediğiniz gibi benimde bebeğim inleyip öksürüyordu
Oflu_u Yusufum0633 ateşi çıkan çocuğun eşi ayağı soğuk olur takipte olun iç ateşi olabilir ılık duş aldırın zıbın giydirip ayaklarına çorap giydirin
Minnakkk Kuzeymomss bize test bile yapmadılar nasıl Bi sistem. Oglum da kızımda gecem hafta atesler içinde yanıyordu 39.9 u gorduk serum taktılar hava verdiler nefes bile alamıyırdu iki kez acillik olduk ateşi dusmedi gi için test yapılmadı ama kesin kovid oldular suan ikisi de bogulacak gibi oksuruyor sizin oksuruk devam ediyor mu
Safiss Kuzeymomss şuan nasıl hangi ilaçları verdiler ? Ben covidim bebeğim 34 günlük bugün bir iki öksürdü galiba bulaştırdım
Kuzeymomss Minnakkk şuan etmiyor. Ama tedaviye başlamadan önce ediyordu. Hırıltısı öksürüğü çok vardı. Şurup ve hava verince çok rahatladı, balgam atıyor çünkü
Yusufum0633 Oflu_u Yaptım canım duş aldırdım zınınla yatırdım ölçtüm yüne 37,5 sonra uyudu uyandır fitil attım ateş düşürücü şimdi ölçtüm yine 37,5 anlamadım bide öksürük var
Yusufum0633 Deniz3434 ateşi nasıl sizinkinin düşüyormu benimki düşmüyor çokta değil ama 37,5 korkuyorum yinede
Kuzeymomss Safiss biz ilaç kullanmadık. Ama covit geçtikten sonra bebeğimde hırıltı, öksürük burun tıkanıklığı oldu. Ciğerleri balgam kaplamış, şuan ilaç ve hava tedavisi uyguluyoruz
Minnakkk Kuzeymomss kucuk olanın hırıltı sı var balgamlı dolu dolu oksuruyor kızım da da kuru oksuruk antibiyotik kullandım ama oksuruk sonradan basladı bende anlamadım cok gecmiş olsun size de bu arada
Deniz3434 Yusufum0633 benimde biraz düştü şuan ılık suyla banyo yaptırıyorum sürekli dün 37 nin altına hiç düşmedi ama
Yusufum0633 Deniz3434 Hastaneye getirdim yatış yaptılar mamayı kusuyor diye iyi değil kilo ve sıvı kaybı yaşar dediler yatış yaptılar
Deniz3434 Yusufum0633 aa çok geçmiş olsun bizde götürdük yine bişi çıkmadı çok şükür bütün tahlilleri temiz çıktı inşallah sızınde bişi çıkmaz