Deletedmom_37 merabalr ikizlerim 12 aylık koltuğa yatağa dizleri yetişirse çıkmayı biliyorlar ama inmeyi bilmiyorlar bıraksam bodoslama düşerler kafa üstü inmeye çalışıyolar ne zaman yükseklik algısıni tam öğrenirler
kirmizibasliklikiz_ Deletedmom_37 benimkiler 16 aylik. Kizim inebiliyor ama bazen yine kafaustu gidiyor. Oglum hala farkinda degil 🤷🏻♀️
Pericikk Deletedmom_37 benimkide 12 aylık olacak 2 güne, yaklaşık 3 hafta önce koltuktan inmeyi öğrendi hemde bir anda. Tabi bizim koltuklarımızda çok yüksek değil kolay oluyor onun için. Yani bir anda öğrenebilirler siz bir iki defa nasıl inebileceğini gösterin☺️
mustafayamaninannesi Deletedmom_37 1 yaş falandı benimki sanırım 2 kez düştü yakalayamadım bi kere yastık vardı üstüne düştü ilk düşüşünde sert düşmedi allahtan bak oğlum böyle ineceksin diyip bi kaç kere göstermiştim arkasını döndürüp işe yaradı sizde deneyin benimki çıkmasına çıkardı koşardı koltuklarda inme sorundu alıştı sonradan
Deletedmom_37 kirmizibasliklikiz_ peki oğlunuz düşeceğini biliyor mu inmek istediği zaman nasıl yapiyor
kirmizibasliklikiz_ Deletedmom_37 hayir bilmiyor tutuyorum surekli gosteriyorum bak annecim boyle ineceksin diye. Gosterdigimde yapiyor ama tekrar ciktiginda bazen yine kafa ustu inmek istiyor. Surekli pesindeyim o yuzden
Ozlem6040 Deletedmom_37 benimkiler 12 aylık 2 3 hafta oldu öğreneli şimdi kanepe tepelerinden inmiyorlar valalhi sürekli düşüyorlar arkamı dönünce hop yukarı 🤦
Deletedmom_37 Ozlem6040 aynen benimkilerde oyle çıkmayı öğrendiler ablalarının odasını acik görmesinler hemen yatağına çıkıyorlar ama inmeyi yapamıyorlar 🤭🤭
Ozlem6040 Deletedmom_37 valalhi ikiz çocuk zor biri Bir yerde öbürü bir yerde ama yaramazlık yapmaya gelince arkasını dönüp gel diyorlar 😂
Minnakkk Deletedmom_37 oglum suan 1 yasında 1 bucuk aydır iniyor kendisi sadece koltuk değil yataktan da iniyor arkasını dönüp hop kaydırıyır kendini 😂 bian da öğreniyorlar anlamıyorsun bile cok tehlikeli zamanları bu zamanlar