Defneee06 Kızlar emziriyorum sol göğsümde iki üç gündür bir kitle var süt birikmiştir diye emziriyorum sürekli o taraftan hatta sağım yaptım ama geçmedi nasıl geçer korkuyorum mastit olmaktan biraz büyük bir kitle 😔
idilkus Defneee06 bende de vardı hatta uzun süre geçmeyince doktora gittim ultrasonla bakıldı net bişey söyleyemediler, sütüm kesildikten sonra kitle de eridi
eylul19 Defneee06 sureklı ordan emzırmeye devam edın masaj yapın bellı bır zaman sonra duzelır.sut kanallarında arada tıkanıklık oluyor boyle
1Ana2Evlat Defneee06 geçmiş olsun benimde konu ile alakalıdır bilmiyorum ama bi göğsüm büyük kızımın emdiği diğeri küçük oda emmediği emzirmeye bırakınca aynı 2 si sabit olurmu acaba
idilkus Defneee06 hayır olmadı benim sütüm başka sebeplerden kesildi, bol bol emzirin o memeyi, şişliğin arttığını hissederseniz sağın, makinayla sağım yapmıyorsanız elle sağın.
qozdecik Defneee06 Ayni şekilde benimde var canını sıkma burdaki doktora gösterdim süt bezesi dedi elinle sagdiysan eğer ondan oluyor genelde dedi
Defneee06 @1Ana2Evlat birinde süt az mı ondan olabilir benim de birinde daha az diğerine göre küçük o ama emzirmeyi bırakınca düzelir diye düşünüyorum 🌸🌸
1Ana2Evlat Defneee06 aynen emdiğinde var süt ama diğer küçük olanda yok zaten o küçük olan hiç emmiyor
Eyllsre5224- Defneee06 dus alırken masaj yapın ,sıcak tutun ,sırtınızı üşütmeyin , benimde gecen hafta oldu çok şükür sıcak uygulamalar sonucunda birde sürekli emzirerek geçti