Azraberenkuzu Esime yeni yemek karti vermişler Olduğum yerde bim a101 gri marketler var fakat büyük hipermarketlerde geçiyormuş en hesaplı market neresi bu kartın geçtiği yerler onur kim hapy falan geciord nerde daha uygun acaba
NehirVolkan Azraberenkuzu happy center Onur’a filan göre biraz daha uygun üstelik onurda indirimli ürünler bile aynı fiyattan geçiyor indirimli geçmiyor neredesiniz bu arada
1kizannesi Azraberenkuzu uygulaması var indirin bulunduğunuz şehirde hangi market restoran cafe de geçiyor gösterir hangisi uygunsa ona göre bakarsınız
watermelonlove Azraberenkuzu Bizimde var bulunduğunuz şehirde geçen marketler, restoranlar vardır orada kullanırsınız biz aylık mutfak alışverişimizi yapıyoruz
Selencanbaz Azraberenkuzu her marketin farklı reyonu uygun canım. Heryerden birşeyleri almak mantıklı. Atıyorum şarküteri bir yerde uygunsa,temizlik başka yerde gün gün de değişiyor. Artık tamamen ucuz market kalmadı hep kovalama işimiz
Hollymolly Azraberenkuzu ben genelde mopaşı tercih ediyorum. Ama fiyat analizi yapıp ona göre market market bakmak en iyisi.