Eyllkck Kızlar kızım en son saat 8 gibi süt içti. Kustu sonra baya. Uyudu şidmi saat 12 bucuk hala bişey yemedi acıkmadı normal mi ya korkyorum
GizemKaan Eyllkck benim de bebeğim 2 buçuk aylık. Bu sabah en son 8 de emzirmiştim 11 buçuğa kadar emmek istemedi kustu çok emdiği için. Sonra tekrardan emmeye başladı. Bazen canları istemiyor bence
Emele Eyllkck 4 buçuk saat geçmiş doktorumuz 4 saat demişti maksimum aralığı olmadı bir emzirmeyi deneseniz🙂 bızdık belki uyanır yada uyurken alır memeyi😇
SelinGoktug Eyllkck Normal korkmayin benimkide 2.5 aylik ve 5 saat emmedigi oluyor acikan bebek emer emmek ister aglar hic merak etmeyin. Beslenme suresine bakin eger cok doyduysa hemen acikmayabilir
Namles Eyllkck valla yaklaşık 4 saattir benimkide emmiyor ağlayınca acıktı diyom memeye gelince basıyor çığlığı bekliyom bende iyice acıkana kadar
Gulllll Canım mam yiyorsa 3 saatte bir anne sütünü 2 saatte bir vermen lazım en az 90 cc içmesi lazım
Omrfrk Benimkide arada 6saat emmiyo bikere sutumu sagdim verdim yine icmedi mama yaptim verdim onuda istemediii kendi istemeyince yedirmek ne mumkun ögürūyo zorlayinca arada oluyo boyle