Arkadaşlar merhaba.belki uzun olacak ama Sizlere down annesi olarak birşeyler söylemek istedim ister yargılayın ister yadırgayın isterseniz okuyun dikkate alın🌺. Her gün burada çocuğum otizm mi bu otizm belirtisi mi diye bir sürü post görüyoruz. Evet haklısınız çok endişeleniyorsunuz sonuçta herkes çocuğunun iyi olmasını ister. Ama ne olur kendinizi bu kadar üzmeyin. En ufak bir şüpheniz varsa götürün uzmanlar görsün. İlk öğrendiğinizde allahım ne yapacağım ben diyor insan panikliyor endişeleniyor ama sonra herşey yoluna giriyor bir düzen tutturup gidiyorsunuz. Ne olur o kdr düşünüp acaba mı deyip kendinize eziyet etmeyin. Her çocuğun gelişimi farklı ki gerçekten otizm ise bile bakın dünyanın sonu değil. Oğlum melek oğlum down sendromlu benim. Evet çok zor keşke böyle olmasaydı ama rabbim öyle verdi. İlk başta ne yapacağımı bilemedim herşey zor geldi ama şimdi 10 aylık ve bir düzenimiz var hepsine alıştık çok da iyi ilerliyoruz. Sanane demeyin lütfen o postları görünce ilk günler yaşadıklarım geliyor aklıma çok üzülüyorum çünkü sizin yerinize koyuyorum kendimi💕 evlat her koşulda evlat rabbim hepsine sağlık versin bizlere de onlara yetebilecek güç kuvvet 🙏