Kuzeymomss Damladenizadar 3 ay 5 günlükken yüzüstü dönmeye başladı 😊 öncesinde yana doğru dönüyordu kolu acır diye engel oluyordum🤭
Mombtll Damladenizadar 10 aylıkken dönmeye başladı 11 aylıkken emeklemeye. Sürekli endişeleniyordum geç kaldı diye. şimdi hiçbir şekilde tutamıyorum 😂😂😂
mehmetanil Mombtll merhabalar benim prematüre bir bebeğim var.Düzeltilmiş yaşı 7 aylığı geçti ama hala dönemiyor tam olarak.Sizin bebeğinizde prematüre mi yoksa normal mi?Cevap verirseniz sevinirim..
yamantosunannesi 3 aylıkken dönüyordu ama tek kolunu kurtaramıyordu 4. ayın sonlarında o kolu da kurtarmayı öğrendi😂 Her bebeğin gelişimi farklıdır paniğe hiç gerek yok🤍
Elossedos Mavi04 Uyku durumu nasıl peki ? Bebeğim 2ay16günlük sırtüstü yatırdığım an yüzüstü dönüyor uykudan uyanıyor gece uykuları sırf bu yüzden şaştı ne yapacağımı şaşırdım.
Mavi04 Elossedos bizde uyku problemi yaşıyoruz bu yüzden dönünce uykuya devam etmiyor aksine dönebildik için gülüyor falan
ilaydaberil35ozkan_ Damladenizadar 2 aylık ve ilk tam dönmesini yaptı 😂 ama 1-1 buçuk aylıktan itibaren sağa sola dönüyordu 😂😂 folik asit bebişleri bunlar şaşırıyorum 😂🙏🏼🧿
Aysenurgokduman Damladenizadar 4.5 aylıkken şuan 5 ayligiz donmeyi bıraktı emeklemeye cakisiyo uyurken bile donuyo saniyesiyle
EymenAlim Kızım 3 aylıkken dönmeye başladı şuan 7 aylık sürünüyor ama her bebekde farklı oluyor oğlum hiç sürünmeden yürümüştü ☺️
AlyaMavi Damladenizadar 4 ay arasında tam tur döner bu 4 ay 20 gün olur 4 ay 30 a kadar süresi var .3 aylıkken de yanlara döner
LilyaBn Damladenizadar benim kızım tam 4aylıkken kolunu kurtararak dönüyordu. Öncesinde dönmeye öalışıyordu ama yan kalıyordu. oyun halısına koyuyordum bende yanında oturuyordum oyuncakları alırken dönğyordu. Dönmeye başladıktan sonrada geri geri sürüklenmeye başlamıştı. Koltuğun altına girip ağlıyordu😂
unsuzkek Damladenizadar 3 aylıkken dönmeye başladı. Bugun (4.5 ay) çift dönmeye başladı minik pıtırcığım 🫠