Sebusebu Damladenizadar bebekten bebeğe değişiyor. 4 ay itibari ile dönmeler başlayabilir deniyor. Benim kızım 5. Ayda yüzüstünden sırtüstüne döndü. Suan 7. Aydayız daha arada sırtüstüyken yüzüstüne dönebiliyor bazen kurtaramıyor kendini. Doktora söyledim hatta bolbol yerde vakit geçirsin dedi bizimki cok kucakçı
Mrvll Damladenizadar 3,5 aylık iken sola dönmeye başladı. Ondan 15-20 gün sonra sağa da dönmeye başladı
Halilyunusunannesii Damladenizadar 3 aylıkken donmeye başladı 4 aylık olduk yüz üstü yatıyo tekrar sırt üstü dönüyo
Selencanbaz 1,5 aylık sağa sola sırt üstü dönüyor. Geçen yüzükoyun döndü ama kolu kaldı ağladı bir daha teşebbüs etmedi.
Lalinn Selencanbaz bunu heryerde söylemeyin hele insanların içinde dönme teşebbüsünde bulunduğunu anlarsanız ya engel olun ya da kucağınıza alın nazar olur derler çünkü bazı bebekler motor kabiliyetlerini çok geç kazanıyor🧿
Kelebek1407 Selencanbaz kızım 3 aylıkken tam olarak dönüyordu. Şimdi 3 haftalık yeğenim var dönmeye çalışıyor maşallah.
Damladenizadar Benim bebeğim 3 ay 26 günlük acaba dönmesi mi gerekiyordu endişe ettim de doktora da sorcaktım. Heralde bebekler arası fark ediyor bu durum :)
AlyaMavi Damladenizadar 4 ay arasında tam tur döner bu 4 ay 20 gün olur 4 ay 30 a kadar süresi var .3 aylıkken de yanlara döner
Cemre26 Damladenizadar her bebegin süreci farklı oluyo dert etmeyin benim kizim 9 aylıkken döndü 🙂 daha küçükken sağa sola dönüyordu ama tam tur atması biraz zaman aldı sanırım biraz üşengeç 😀😀
Gyagiz Sebusebu ya benim bebeğimde öyle hiç yerde olmak istemiyor ne yaparsam olmuyor bi çözüm bulabildiniz mi 4aylık
Sym68 Benim bebeğimde 4 aylık hala dönmedi konuşmaya çalışmakla ve oturmakla meşgul asla yatmak istemiyor o yüzden onu çalıştıramıyorumda 😂
Merve_bolat Sym68 resmen benim kızı anlatmışsınız 4 ay 26 günlük konuşma ve oturmak istiyor asla yatmak istemiyor 🤣
Gul-42 Damladenizadar ıkı aylıktı dondu tam donme olayı 4 aylıkken oldu ama emekleme 10. Ayda oldu😂emeklemeden ayaga kalktı sonra emekledı😂
minikkusuuummm- Damladenizadar tamamen dönmeye tam 4. Aya girdiginde başladı. Sonra zaten fıldır fıldır oluyorlar🤣🥰