Wonderful_mom Günaydın Anneler.. Kızım 5 yasina girecek ona yaş günü icin bisiklet almak istiyoruz.. Bu tarz bisiklet onun yaşı için uygun mu acaba.. Sizin bildiğiniz baska model varsa atar misiniz?
cankuzularim Wonderful_mom benim 3 yasindaki kizim sürüyor bunu ama hiç sürmeyi bimiuorsa bununla baslayin🌺
Balkizlarim Wonderful_mom uygun bence güzelde iyi günlerde kullansin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı yıllara inşallah 💐😍 Zaten alttaki tekerler çıkıyor hani daha iyi olur zamanla 👌
Wonderful_mom Balkizlarim Cok teşekkür ederim 🌼 ❣️ kızım uzun boylu acaba kucuk mu gelir diye tereddutte kaldim da ☺️
Balkizlarim Wonderful_mom bende şimdi onu düşündüm benim de kızımın boyu uzun aynı hemen hemen bisiklet ayakları biraz sığmıyor yaşına göre bakın olmadı onlarda da 4 tekerlekli olabiliyor bizde daha almadık 💕😍
Wonderful_mom Balkizlarim Bakarim en azından 1 yilla kalmaz bir kac yil kullanirlar 😍 Cok tskler ❣️❤️
Dilaraaaaaaa Wonderful_mom bu sanki küçük kaç yaş aralıklı yazıyor mu ? Benim oğlum 6 yaşında yaşıtlarına göre büyük biz 7 10 yaş aldık şimdi biraz zorlanıyor çok değil ama seneye tam ona göre olur