asel_asya61 Kızlar bebeğim 16 günlük. Çok sık sulu kaka yapıyor. Bugün altını değiştirirken köpüklü kaka yaptı baya. İnternette hiç iyi şeyler yazmıyor. Bu konuda fikri olan var mı?
Gulceninannesi asel_asya61 köpük basınçla gelen kaka da olur diye biliyorum canım çok gazı vardıysa yavrunun onu çıkarırken olmıltur gözlemle bi istersen kakanın renginde vs bozulma okursa doktora da sor
Beyzaaslan asel_asya61 benim iki uc gun boyunca oğlum köpüklü yapti ama sonra gecti bende gazdan oldugunu dusundum doktora sormadim su an normale dondu
asel_asya61 Gulceninannesi evet gazlı bir bebek malesef😭 2-3 gün devam ederse doktora gidicem inşallah. Çok teşekkür ederim🙏🏻
Gulceninannesi asel_asya61 inşaAllah bi şeyi yoktıur annesi emzirmeden sonra gazını çıkarttır istersen biraz daha rahatlar bebişin benim kuzımda 3,5 aylık hala gaz problemi devam ediyor 😞😞
asel_asya61 Gulceninannesi 4 aydan sonra düzene girer diyorlar inşallah doğrudur🙏🏻 Rezene çayı için baya rahatlatıyor bebeği. Ben onu içmesem benimki çok huysuzlanıyor
asel_asya61 Beyzaaslan inşallah gazdan dolayıdır. İnternette enfeksiyon olabilir diyor. O yüzden endişe ettim