prensannesi5 Şimdi elimle bi sağım yaptım sütüm dolmuş 75 cc çıktı anca gündüz hiç ama hiç dolmuyor gündüz daha mı az yani 75 bile az gibi geldi bana yani gündüzün sütü o kadar hiç çıkmaz Emin’im buna niye böyle ki ? Meme+mama gidiyoruz zAten normalde de
prensannesi5 prensannesi5 çişli bez sayısından anlıyorum zAten hiç 5 i görmedik gün içinde değiştirdiklerimde zaten dolu dolu olmuyor
prensannesi5 prensannesi5 bezin üstündeki sarı çizgi yeşile dönmüş oluyor sadece dolu dolu bez değil sadece geceden sabaha değiştiriyorum bi o zaman dolu oluyor zAten saatler geçiyor olsun artık oda hem gece bez değişmeye alışmasın diye sabah değiştiriyorum kala yapmadığı sürece tabi
la_leomer prensannesi5 bende bazen mama veriyorum ama gün içinde 6 bazen 7bez degisiyoruz mamayı bazen 2defa bazen hiç vermiyorum
la_leomer prensannesi5 uyudugunuz zaman sütun kalotesi artıyor ondan benimde öyle gün içinde az oluyor uyuduğum zaman daha çok artıyor 1 saat önce emzirdim gogusum yine sisiti sütüm bisa gitmesin akmasin diye sagdim benimde 75 çıktı onu dolaba koydum bari sabah sütüm azalınca onu veririm diye