kufkedisi Kızlar dün geceden beri eşim, bu sabahtan beri de ben aşırı aşırı ishaliz. Artık dayanılmayacak duruma geldi sabah 7 buçuktan bu yana 14 defa tuvalete çıktım canım acıyo artık. Nolur acil hızlı çözüm önerin bana 😭
Ysfm_20 kufkedisi salgın gibi bisey var galiba önce oğlum ishal oldu hastalandı ardından eşim çocuğun hemen geçti çok şükür ama eşim artık ne yaptıysa geçirememisti baygınlık geçiriyordu halsiz düştü baya kuru kahve ve kuru çayı karıştırıp yedi ertesi gün karın ağrım geçti tuvalete de sürekli çıkmıyorum iyi geldi demişti Bi deneyin isterseniz 1 Çay kaşığı Türk kahvesi 1 Çay kaşığı kuru Çay karıştır onu öyle yiceksin bu şekilde atlattı bizimki geçmiş olsun
kufkedisi Ysfm_20 Betuulozturk Poncikbirii Esdoel Goksu_123 Rumeysa28 hepinize çok teşekkür ederim bu sabahta devam ediyor geçene kadar hepsini tek tek deneyeceğim ♥️
kufkedisi Demirac19 evet evet bugün aile hekimine bi gidicem böyle olacak gibi değil çünkü, 2 gün çeşme suyu içtim o yaptı galiba veya salgın var 🥺
Demirac19 Betuulozturk az önce okudum cola iyi değilmiş içinde çok şeker var diye daha kötü yapabilirmiş
Poncikbirii kufkedisi Sezeryan sonrası antibiyotik kullanıma bağlı ishal oldum 20 gun sürmüştü berbat bisey artık şeyim acıyordu hala da aciyor reflor diye bi probiyotik aldık çok kısa süre de kesti
Ozge-ZS kufkedisi aç karnına 9 tane karanfili 3 part şeklinde yani 3 er taneyi ikiye bölüp birer yudum su ile için biraz içmesi zor ama hemen etki ediyor reflor saşede gayet etkili ama karanfil çok çok etkili diyebilirim şifa olur inşAllah
Ozge-ZS kufkedisi ne demek tez zamanda şifa bulun probiyotik desteğini muhakkak alın ama ishalle birlikte bağırsak floranızda bozuluyor o yüzden probiyotik yararlı bakteri sağlar bağışıklığınızı toparlar inşAllah
Limonn kufkedisi 1 tatli kasigi turk kahvesine limon sıkıp ye aninda kesiyor ya da patates haslamasi muz seftali
Birkedilianne kufkedisi 1 tatlı kaşığı kahveye limon sıkın için hemen keser yada leblebi oda olmazsa pirinç lapası ,patates haşlama, muz bunlar ishali keser geçmiş olsun
kufkedisi Birkedilianne patates ve leblebi yedim, yemekten sonra da kahve limon yicem çok teşekkür ederim 🌸