Meteninannesi52 İkinci uni kayıtları başladı arkadaşlar kaçırmayın tabiki oğlumun özel durumu sebebi ile çocuk gelişimi okumaya karar verdim sonrasında dgs ile 4 e tamamlarım die düşünüyorum inşallah hayırlısı olsun 😊😊😊
kaansmom Meteninannesi52 birşey sorucam benim anadolu üniversitesine kaydım vardı daha doğrusu sildirdim bankacılık sınavlarına giremediğim için bölüm kaydımı . İstanbul üniversitesine başvuru nereden yapılıyor acaba kayıtlar açılmamış sanırım
3yasakadarsifirekran Meteninannesi52 eğer lisans mezunu iseniz 4 yıllık tercih edin Dgs zor diyorlar ben lise ve önlisansta çocuk gelişimi okudum. Dgs zor dediler o yüzden lisans tercih ettim
Zeynepmeva2021 Meteninannesi52 çok teşekkür ederim hatirlattiniz.bende çocuk gelişimine başvurmak istiyorum 4 yıl okumak istiyorum bakalım nasip
Meteninannesi52 3yasakadarsifirekran iki yıllık mezunum malesef bunu da oğlumun özel durumu için seçtim kendimi geliştirmek açısından bir meslek olur mu benm için blmiyorum ama tesekkr ederm :)
3yasakadarsifirekran Zeynepmeva2021 atatürk üni aöftede var ama ikinci üni olarak tercih edemiyorsun ancak yks ile tercih yapabilirsin Auzaefte ikinci üni olarak tercih edebiliyorsun