esmanurguzell Merhaba anneler ne yazık ki bu saatte yazıyorum 🤷 en büyük problemimiz uyku kızım var 21 aylık uyumuyor sabaha kadar sallıyoruz memeden kes rahat olur uyur dediler daha beter oldu ne yapacağımı şaşırdım 😥
antropologanne esmanurguzell 26 aylik kizim, zaten gece beslenmesini cok önce kesmistik. Saat basi uyaniyor. Su an hala salliyorum. Bunun meme veya emzirmeyle ilgisi yok bence.
Mertecem Gündüz uykusu fazla geliyor olabilir mi esmanurguzell gündüz uykusu dazla geliyor ya da diş çıkarıyor olabilir mi?
lceLady Aryaatilla Gece uyku sorunumuz yok ama siz emzirmeyi bıraktınız mı yoksa devam mi ediyorsunuz
Mertecem antropologanne sallamak bağımlılık yapmış olabilir benim oğlum da önceden sallanarak uyurdu 19.ayda kendi sallanmak istemedi şimdi beraber uzanıyoruz kendisi döne döne uyuyor gece genelde 1 ya da 2 kere kalkar
esmanurguzell Mertecem gündüz de çok yatan bir çocuk değil ki ya bi de ayrıca gündüz hiç yatmasa bile yatmıyor yinee aynii kapının önüne indiriyorum yorulsun uyusun diye oyunlar oynuyor yoruluyor da yine uyumuyor dişleri de tam hepsi çıktı onla da alakalı degil
antropologanne Mertecem Muhtemelen öyle. Umarim bizde kisa zamanda birakabiliriz. Darisi bize olsun 🙏
Mertecem esmanurguzell saat aralıklarına dikkat ediyor musunuz? Sabah 8 gibi güne başlatın 5 saat sonra uykuya götürün . Akşam yykusuna da 5.5 saat sonra götürün rutin yapıp uyutmaya geçin . Benim oğlum da 22 aylık 21.ayda bu taktiği uyguladım işe yaradı bizde inşallah sizde de yarar