buglemin_annesi08 sabahları kahvaltı olarak 5 bebe bisküvisini 1 çay bardağı su ile ocakta pişirip katılaştırıyorum içerisine
yumurta haşlıyorum yumurtanın sarısının yarısını eziyorum yumurtanın sarısı içine karıştıktan sonra 1 çay kaşığı labne katıyorum onuda içine karıştırıyorum öyle bulamaç yapıyorum yiyo, bi kaç saat sonra mama içiriyorum 150 ml, sonra tarhana çorbası içiyo ( henüz başka çorbaya geçmedim ) sonra ki saatte yine mama içiyo 150 ml bi kaç saat sonra yoğurt yiyo, bi kaç saat sonra 150 ml mama içiyo sonra yemek isterse meyve filesine sevdiği bi meyveyi koyuyorum onu yiyo son olarak yatarken tekrar 150 ml mama içip yatıp uyuyo günü böyle geçiriyoruz. Bazen meyveyi fileye koymayıp püresini yediriyorum bayılıyo bu arada püreye. Aralarda su içirmeyi unutmayın onları saymadım. Bizim rutinimiz böyle bazen aksaklıklar oluyo tabi ama genel olarak bu şekildeyiz. Bu arada tadım yapıp alerji yapmayan besinler bunlar ondan gönül rahatlığıyla yediriyorum. Siz muhakkak önce tadım yaptıp sonra alerji yapmazsa üstüne kata kata yedirin 🥰 bu arada yarın 6 aylık oluyoruz bizde 5-5,5 aylıkken başladık ek besine doktor tavsiyesi ile 🥰