Tugcedmr Bebeğime ışıklı müzikli hareket eden oyuncaklar arıyorum aranızda satan var mi kızlar egitici kopek gibi vs oyuncaklardan
alinaannee Tugcedmr akıllı köpekçik var olduğu gibi duruyor bende hiç kullanmadı kızım Işık’ları yanıyor her yeri sağlam tertemiz duruyor 280 tl ye satarım size ben biri sürü Başka oyuncak da var tertemiz paketli
Hunili Tugcedmr FP eğitici köpekçiği var, kullanımdan dolayı biraz lekeleri var çünkü makineye atılmıyor biliyorsunuzdur, onun dışında bir problemi yok sapasağlam 🌸
Dilara9406 alinaannee hangi oyuncaklar var acaba arkadas ilgilrnmiyosa digerleriyle bende merak ettim alabilirim ama ankaradayim brn
Gmze34 Tugcedmr markasi clementoni aktivite masasi trendyolda falan var siz bi bakin orta yolu bulruz
AngelMotherr Gmze34 nemzan almıştın gecensene ile busene arasında baya fark var ordan bakın orta yolu buluruz demek saçma bence benim qlagim bebek arabası 3 buçuk şuan 5.500 orta yolu bulalım bilemedim😏
alinaannee Dilara9406 aktivite masası Lego tarzı bez bebekler filan hepsi var akıllı köpekçik de 280 tl Adana yız biz
Yagmur1c Dilara9406 iki kolu gözünü kapatıyordu oğlum yere attığı için içinden çıkmış sanırım sesi falan normal ama 40 tl olur
alinaannee Tugcedmr fiyatı 280 tl aktivite masası oyun halısı toplar bez bebekler ayıcıklar kedicik her şey var Adana da yız biz
Gmze34 Tugcedmr ok . iki uc cesit var nette 890 tl olan bizdeki modeli..ozelden yazarsann watsaptan foto atabilirim.