deniz_063 kızlar dyson istiyorum şuan alabilicek bütçem var ama emin değilim şarzı hızlı bitiyormuş sanırım. evimiz çatı katı aşırı toz pislik oluyo dyson pratik olur diyorum hemde fazla aparatı var. sizce nasıl bi süpürge almalıyım ?
bikerem deniz_063 dik supurge xiaomi G10 kullaniyorum oldukca prstik,kablolu da thomas smart kullaniyorum. Bana gore bi dik supurge kablolunun yerini tutmuyor ama gunluk oyle pratik ki dakika badi mutfak kirlendigi icin cok pratik ,
3yasakadarsifirekran Deletedmom5284 hangi modeli acaba ? Bende istiyorum dyson ama pahalı muadili olsun en azından her gün ev süpürmek zorunda kalıyorum emekleme dönemi oğlum sağolsun robot süpürge gibi tüm tozu kılı tüyü el ve dizlerine topluyor🤦♀️
Deletedmom5284 3yasakadarsifirekran Bu canım çok memnunum önünde ışığı var tek bi toz tanesi bile bırakmıyor hepsini görüyorum
deniz_063 Nisa1710 mağazadanmı alınır yoksa trendyoldan mı alayım? bazen kupon veriyolar coook heycanliyim ya baska markayafa gidebilir aklım magazadan alırsam😂😂
Nisa1710 deniz_063 ben yurtdışındayım mağazadan aldım 😂 banada miele gösterdiler ama ben o kadar dyson odaklıydım ki direky dyson dedim tek olumsuz yani biraz ağır