Hasmeftun Kızlar 3 ay önce doğum yaptim regl olmadim ama ara ara akıntı gibi kan görüyorum leke yani bu normal mi regl mi.olucam yoksa ara ara leke görmem normal mi
biryazmasali Hasmeftun normal bence herkeste farklı ben tam 41.gün adet oldum ondan önce düzensizdi düzene girdi adetim olmayan arkadşm çok 7 ay sonra olan var maks çevremde buarafa sütte bi azalma olmuyor ama hissdyrlar mı bilmiyrm adet dnemnde huzrsjzdu hep çocuğm
Nilunas Hasmeftun canım ilk 6 ay 1 yıl arası düzen oluşma zamanı. Benim hep düzensiz pcos um çünkü ama senin yaşadığın normal yani şuan 🤗
Kadifemsii Hasmeftun herkeste aynı olurmu bilmiyorum ama ben regl olduğumda hafif azalma oluyor sonra düzeliyor ama asıl tadında değişiklik oluyormuş doktorum öyle demişti .
Kadifemsii Hasmeftun benimki iki doğumumda da hep düzenliydi Ama 1 hatta bazen 2 yıla kadar düzensiz olması da normal
Nilunas Hasmeftun 40ınız çıkınca gittiniz mi kontrole orda söylemiş tir doktor benimde aşırı ve uzun süren bi kanama dönemim vardı ods normaldi
Edanur666 Nilunas dogum yapali 4 ay oldu 2 . Ayimda adet olmaya basladim ama baya cok oluyorum bebek bezi bagliyorum doktora gidicem cok olmasi normal degil bence
Edanur666 Nilunas siz de de boyle oldu mu ben biraz kistten suphelendim o da cok kanama yaparmis ben dogumdan sonra yapti boyle
Nilunas Edanur666 evet benmde öyle ama bebek bezi takacak kadar çok değil. Önceden cok az olurdu benimde. Doktor bi sıkıntı yok dedi bana
Edanur666 DurkizimYapmakizim evet ya benim de oyle 8 gune kadar uzuyor normalde 6 gun falan olurdu ama azalirdi ama hic azalma yok dun iki tane agri kesici ictim sana misin demiyor