Birsu3435 Sevim43 bize doğumda hediye gelmişti ama ben 3 aylıkken takmaya başladım dış döneminde göreceğiz etkisini ben çok inanarak kullaniyorum
aysealtuntas Sevim43 oğlum 10 aylık ve biz 1 aylıktan itibaren takıyoruz ben çok faydasını gördüm dişlerinin nasıl çıktığını anlamadık bile🙏
EvaBahar gulertknn1 bebeği sakinleştiriyormuş,bir de ten sıcıklağı ile salgıladığı yağ ile bebek üzerinde ağrı kesici etkisi varmış. Burda (Almanya’da) büyük marketlerde satıyorlar geleneksel kolye diye, faydasına çok inanıyorlar .
EvaBahar Benimki de 28 Mayıs’ta doğdu. bir hafta önce aldım ayağına iki kat yapıp takıyorum. Boynuna takmak için boynunu görmeyi bekliyorum 🙈 kafa bedene yapışık duruyor şu an 😬🤪
Nerminkuzey aysealtuntas 1aylıkken boynuna mı taktınız yoksa bileklik olarak mı kullandınız ilk baslarda
aysealtuntas Sevim43 Totsandmore sayfanın adı orijinal sertifikalı zaten yapılan yorum ve paylaşımları görüceksiniz
Alya-arslan0837 Benim oğlum da 5,5 aylık bende almayı düşünüyorum ama nerden almam gerek karar veremedim sahte bir ürün olmasından korkuyorum alanlar nerden hangi siteden aldığınızı yazarsanız çok sevinirim
Hulya_ebrar Ayda takılmasını uygun görüyor uzmanlar bı yazıda okumustm 6 aydan beri takıyorum faydasını gördüm
Nazhayat Bende 6 ay itibariyle kullanmaya başladım salyası vardı kolyeden sonra bitti ve 2 dişimiz 6 ay itibariyle iki dişimiz çıktı ve Çokta zorlanmadan çıkardı asilardan sonra Ateşiz olmadı biZ çok faydasını gördük